GET 24/7 LIVE HELP NOW

Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Slave_SQL_Running: No

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Slave_SQL_Running: No

    Hello Everyone,

    I have followed the complete tutorial mentioned on this link :-
    http://www.percona.com/doc/percona-xtrabackup/howtos/setting _up_replication.html
    that describes how to setup replication.

    But when i check the status on the slave server i see this error :-

    Slave_IO_Running: Yes
    Slave_SQL_Running: No



    Last_Errno: 1033Last_Error: Error 'Incorrect information in file: './newcrmdb/commonpool_lead.frm'' on query. Default database: 'newcrmdb'. Query: 'insert into commonpool_lead (salutation, firstname, lastname, email, mobile, city, description, services, ip, source, profile, leadfrom, state, grade, geocountry_code, geocountry, georegion, geocity, geolat, geolong, kwsearched, ref_url, searchengine) values ..etc.. etc......Seconds_Behind_Master: NULL


    I have made sure Mysql on the slave server is running perfectly fine.

    Can any one PLEASE help me resolve this issue !!!

    Thank you

  • #2
    Highly surprising

    Even the mods of the board do not care to reply to users...how to you expect to develop loyalty towards your program ? It is only with adequate online support that the company develops fan following and that leads to sales generation...

    I would highly appreciate if the mods could assist and it would be a great favor the users on board could chip in.

    Thank you all once again.

    Comment


    • #3
      Hello !!!!!!!!

      Is some one looking at this thread ?

      Please assist, mods, Please !!!!

      Comment


      • #4
        Hello Everyone,

        This issue of mine has come to rest and this thread can be laid to rest.

        Thank you

        Comment


        • #5
          Hi,

          We already helped you to figure out the issue. For the further deep investigation, we really need command line with output for every steps which you are running to make replication setup.

          It would help us to investigate the issue. Thanks.

          Comment

          Working...
          X